Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Het hele proces onder controle

Profielnorm heeft het hele proces voor de door u gewenste, nieuwe entresolvloer in eigen hand en onder controle: advisering, engineering, productie, transport en montage.


Het gehele proces
voor uw entresolvloer

Als productspecialist heeft Profielnorm het hele proces voor uw entresolvloer in eigen hand: Advisering, Engineering, Productie en Transport & Montage. Van persoonlijk advies tot en met de oplevering draagt Profielnorm zorg voor een kwalitatief product en een optimale oplossing voor uw bedrijfsruimte. De verschillende certificaten waarborgen de duurzaamheid en veiligheid van de entresolvloeren. Profielnorm onderscheidt zich hiermee in de markt als professionele fabrikant.

Advisering

1

Maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit van de entresolvloer staan bij Profielnorm hoog in het vaandel. Wilt u de ruimte in uw bedrijfspand optimaal benutten? Onze technisch onderlegde medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies voor uw entresolvloer. Zo komen we samen tot een passende opslagoplossing voor uw bedrijf. Al onze entresolvloeren worden op maat en geheel op basis van uw wensen en behoeften gemaakt.


Engineering

2

De afdeling Engineering is het centrale punt in ons bedrijf. Engineering verzorgt een HiCAD 3D-tekening waarbij de inmeetdata samen met een 3D ontwerp ter goedkeur wordt aangeboden aan de opdrachtgever. Aan iedere entresolvloer is een rapport statistische berekening volgens EUROCODE 3 gekoppeld. Dit rapport garandeert de sterkte en kwaliteit van de entresolvloer.


Productie

3

Profielnorm levert maatwerk voor de klant. Hierdoor is de productie van Profielnorm een onmisbare schakel in het proces. Met onze walsstraten maken we de C+- en S+-profielen, de dragende kracht van onze entresolvloeren. Profielnorm beschikt over eigen moderne en complete fabrieken, die de verschillende elementen van de entresolvloer produceren en assembleren. Vervolgens worden die elementen als ‘bouwpakket’ op de bouwlocatie afgeleverd.


Transport & Montage

4

De componenten van de entresolvloer worden als ‘bouwpakket’ per vrachtwagen op de bouwlocatie afgeleverd. Profielnorm beschikt over ervaren montageteams die, geholpen door hefmiddelen en specialistisch gereedschap, garant staan voor de vakkundige opbouw van de entresolvloer.


Persoonlijk advies en een passend voorstel voor uw nieuwe entresolvloer


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust voor meer informatie en persoonlijk advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op